Skratt

Photo: Laugh out loud and from your belly! http://www.facebook.com/projecthappiness
Igår var en bra dag inte av någon speciell orsak, det var en vanlig vardag tillsammans med mina barn. Det som gjorde att den blev så bra var att på väg hem från äldsta sonens fotbollsträning var att jag fick skratta så att det bubblade i hela kroppen. Efter det så hade jag skrattet nära hela kvällen. Det gjorde mig påmind hur sällan jag skrattar på det där viset numera. Jag tror helt klart att människor som skrattar är mycket är gladare och lyckligare. Ju oftare man skrattar desto lättare till skratt har man. Det finns inget som gör en människa så vacker som en som skrattar eller ler. Mina vänner bjuder ofta på gott skratt och på sig själva.
Elin
   
Skratt 1
Och är det inte så man säger ett gott skratt förlänger livet. Jag tror kanske inte på att man blir äldre, men gladare, lyckligare och vackrare blir man.

4 kommentarer

  1. Härlig bild på lilla killen som skrattar. Jag tror absolut på att skratta mera, då känns allt bara lite lättare. Och glöm inte att skratt ofta smittar. Kram

  2. Men vet du – jag skrattar nästan aldrig! Har faktiskt tänkt på det. Det är ju sorgligt även om jag kan vara glad och nöjd utan att skratta. Får nog filosofera lite i ett eget inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s