Att leva och njuta NU

Att leva och njuta av här och nu försöker jag verkligen. Vissa stunder andas, luktar, ser och känner jag så att jag inte skall glömma en enda detalj. Fast vad händer efter några månader eller år så glömmer man faktiskt bort vissa av de stunderna som då kändes så viktiga. Visserligen fylls det på med nya fina stunder eller händelser.

Pappa och Kika
Min pappa och min hund Kika vid Lövsta badet

Det är därför jag oftast har kameran nära till hands för en bild kan få en att minnas de stunderna som man inte skulle ha kommit ihåg annars. Igår satt jag och en av sönerna och tittade på gamla bilder och vi skrattade och mindes.

Så även fast jag vill vara här och nu är det väldigt fint att få gå tillbaka år eller månader och uppleva de fina stunderna igen. Och jag är så glad att jag lyckats fånga så många fina moment i inte bara mitt liv utan de jag har nära på bild, så vi tillsammans kan minnas.

Kika och Etos första möte
Mina två hundars första möte
Eto och Nicolas
Minsta sonen delade med sin gamla sovkorg med nykomlingen
Äldsta sonens favorit plats

 

2 kommentarer

  1. Jag hade förut en återkommande dröm: att jag var vid något vackert eller häftigt men inte hade kamera med alt att filmen var slut (så gammal är jag). Känslan av att vilja fota kan ju ibland ta fokus från nuet tycker jag men det är ju så underbart med de där bilderna som lever kvar

    1. Håller med att ibland blir jag rädd att jag fokuserar mig mer på att fota än att vara närvarande, det gäller liksom att ha en balans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s