Mitt framtida hem

Efter att ha lämnat bilen på verkstaden, så åkte jag och mannen förbi ”vår” tomt som vi trånat och drömt om i flera år. Där stod vi som små barn och fantiserade vart huset skulle stå, vart poolen skulle ligga, vilka träd vi skulle ha (där var vi inte riktigt överens) och hur vi skulle sitta på vår terass och se hela kustens ljus en sen sommarnatt.

Att våga drömma är något jag lärt mig med åren. Numera drömmer jag större än vad jag gjorde förut. Jag sporras av mina drömmar och ”If your dream doesn’t scare you, it isn’t big enough”.

Efter många år av mycket jobb och uppoffring så har vi kommit vår dröm lite närmare, så kanske en dag sitter vi där på vår terass.

Mano Kök
http://www.kvik.se

Jag har redan en klar bild av hur huset kommer att se ut och det kommer vara en blandning mellan modernt, naturmaterial och stora panorama fönster. Jag gillar raka linjer och vill ha det enkelt. Naturligtvis skall det vara ett energisnålt och ekologiskt.

http://www.normcph.com
http://www.normcph.com

Det skall också ha smarta lösningar som t ex den här tv:n som är integrerad i väggen. Sedan skall jag verkligen vara noga när det gäller ljus sättningarna, för det gör skillnad.

http://www.normcph.com

Nu skall jag fortsätta mitt skolprojekt med samma glädje och entusiasm som jag har inför mitt förhoppningsvis framtida hem.

 

2 kommentarer

    1. Hej! Tack, vad kul att höra positiv feedback. Var inne och kikade lite snabbt på er blogg, Vilka fina hus! Skall läsa lite mer ordentligt sedan. Otroligt inspirerade! Med vänliga hälsningar, Eleonora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s