Ylva Skarp

Ylva Skarp är en designer och kalligraf som jag verkligen beundrar. Det finns nog inget hon gör som jag inte har tyckt varit fint eller gillat. Helt klart en av mina favoriter.

Print - A - more or less
http://www.ylvaskarp.se

Jag har ett flertal affisher och tavlor av henne här hemma. Det ser så enkelt ut och det är det jag gillar. Alla föds ju inte med en fin handstil, men man kan träna sig att skriva snyggt. Jag har själv försökt ett par gånger göra något liknande men jag behöver öva mycket mera.

Print - Something
http://www.ylvaskarp.se

Jag har målat en chalkboard vägg i den äldsta sonens rum där kan jag öva min handstil. Sedan har jag tänkt göra en vägg med bara skrift, men då behövs färdighet. Hoppas kunna visa er ett konstverk så småningom. Så undrar ni vart jag håller hus så tränar jag min handstil för snart skall en vägg målas!

Ylva har dessutom ett hem som verkligen imponerar. Jag tycker så mycket om hennes val av vitt, trä, grått och lite industriell stil i form av lampor och bord. Där har vi det igen blandning av stilar som är helt rätt.

Ylva Skarp´s home.  Photographer Magdalena Björnsdotter.
Ylva Skarp´s home.  Photographer Magdalena Björnsdotter.
Ylva Skarp´s home.  Photographer Magdalena Björnsdotter.
Bilderna är tagna från http://www.pinterest.com/ylvaskarp/our-home/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s