Bioparc Fuengirola (zoo)

Det blev inget regn igår och idag vaknade vi till en klarblå himmel, sol och 16 grader, en fin dag att besöka djuren på Fuengirola zoo som ligger i centrala Fuengirola ganska nära tjurfäktnings arenan.

Zoo Fuengirola

Zoo Fuengirola 3

Zoo Fuengirola 4

På helgerna har de en djurshow kl 13.00 och kl 17.00 där barnen kan få se vissa av djuren på lite närmare håll. Showerna är mycket uppskattade bland barnen, men även jag som vuxen tycker att det underhållande.

Zoo Fuengirola 1

 

Zoo Fuengirola 2

Vi besöker ofta djurparken. Det är en lagom stor park där man tydligt ser djuren. Det som är fint med parken är att djuren har stora ytor och det är mycket grönska. En djurpark är ju inte en naturlig plats för vilda djur.

Det som också är bra är att barnen njuter och lär sig om djurriket. Favoriterna är ju helt klart schimpanserna. De har ofta en liten show för de som tittar på dem och jag fascineras verkligen av dessa djur.

Zoo Fuengirola 5

Vi hade en fin stund tillsammans med djuren och jag rekommenderar verkligen ett besök till denna djurpark oavsett du är liten eller stor.

Zoo Fuengirola 6

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s