Rom i mitt hjärta

Rom har en speciell betydelse för mig. Visst för att jag tycker om italiensk mat, vin, mode och staden i sig är ju helt fantastisk, så är det något helt annat som gör den speciell.

Rom 4
Piazza Fiore

En av mina äldsta och käraste vänner är bosatt i Rom. Där har hon sin man och två underbara barn. Barnen som jag nu fått lära känna och umgåtts med i nästan hela fem dagar. Det är det som gör Rom så speciellt. Att tillsammans med en vän få dela en stor mozarella Buffala, äta en massa god pasta eller pizza, dricka Capuccino, bara umgås och bara sitta med ett glas vin och prata gamla minnen och skratta som två tonåringar igen, det är Rom för mig.

Rom 7
Bakgata i Rom
Rom 5
Piazza Fiore

Rom 6
Gata i Rom

Igår sade jag adjö till ett ganska grått och kallt Rom, men mitt hjärta var varmt och full av kärlek och jag hoppas att vi ses igen snart, mycket snart…….

Rom 2
Solnedgång Via Cassia

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s