Åska och levande ljus

Har inte gjort mycket idag, men det har bakats lite bröd, tvättats lite kläder, sedan har jag tittat på Emil i Lönneberga med minsta sonen. Nu kan jag inte låta bli att le, mina två hundar har smugit upp i soffan. De får egentligen inte ligga där, men det åskar så de är lite rädda. Den ena snarkar så väggarna skakar inte särskilt diskret om hon inte vill att jag skall upptäcka att hon ligger där;). Idag är det den kallaste dagen på många många månader och tro det eller ej men jag njuter.

En rad med värmeljus

I kväll skall jag tända massa levande ljus och kanske tänder vi ”vinters” första kamin. Jag hoppas på att det skall regna och åska, så vi kan sitta i soffan och se regnet falla, se de levande ljusens sken och njuta av värmen och att umgås hela familjen. Det är stunder man vill spara i en liten ask och ta fram när det ibland känns jobbigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s