Blanda stilar

Jag tycker att man helt klart kan blanda stilar. Både när det gäller inredning och mode. Ibland blir två motsatta stilar helt rätt.

Husets Villa Villekulla-rum består av sovrum och arbetsplats och är i ständig förändring. Husets mest levande rum! På loftet har både barn lekt och vänner sovit över. Bakom väggen med trappan döljer sig föräldrarnas sovrum. Det gamla apotekarskåpet till höger är köpt i en antik­handel på Österlen, fåtöljerna på Lauritz och soffbordet har paret ritat och tillverkat själv. Taklampan Pia från Gärsnäs. Den gamla studiolampan till vänster i bild är ett loppisfynd. Ljus­staken är köpt i Berlin. Snöglob, Maison Martin Margiela.
Foto Pia Ulin Residence

Jag gillar balansen familjen Odier har skapat i sitt hem. Trots blandning av stilar så har de lyckats skapa harmoni i sin villa i Skåne.

Bild från http://turquoise.se/

Jag har inte heller emot att man blandar möbler eller dekoration från olika tidsepoker. Gammal och nytt i en salig blandning eller stilar från olika länder eller världsdelar.

Bild tagen från www.simonne.dk

Inredning skall vara roligt och det finns massor av bloggar och sidor med en massa tips om just detta. Nu måste jag lämna er för att sitta barnvakt åt en 9 månaders litet charmtroll.

 

 

 

2 kommentarer

  1. Åååh vi har äntligen fått tag i någon som kan tillverka vårt bord. Det blev inte riktigt 3 meter långt men väl 2,75 . Fotan när vi fått det, lev tid för tillverkning låg på 3-4 veckor :-)) Kramiz

    1. Vad roligt!! Det där bordet kommer nog att få en speciell plats och innerbörd i ert nya hus med tanke på att ni letat så länge att få det perfekta bordet för just er. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s