IKEA

Idag har vi varit på Ikea i Malaga tillsammans med typ halva andalusiens befolkning, det kändes så i varje fall. Jag älskar att gå på Ikea i normala fall för man får så mycket inspiration och idéer. Dessutom så hänger de verkligen med. Visst mycket är kopierat av andra kända designer, men ibland känns det onödigt att lägga flera hundralappar dyrare på en sak när man kan hitta en som ser ungefär likadan ut och mycket billigare.

Jag är uppväxt med Ikea och jag minns att jag redan som liten älskade att följa med mamma och pappa till Ikea i Kungens kurva. Visste ni att den är byggd efter Guggenheim i NY?

Slipcover for IKEA KIVIK 2-seat sofa
Savemysofa, tyget Hampshire star
Slipcover for IKEA KIVIK 2-seat sofa
Savemysofa, tyget Copenhagen paloma

Nu är jag en person som inte riktigt gillar att göra eller vara som alla andra. Så jag tycker inte det är jätte kul att ha eller äga något som tusentals andra. Därför tycker jag det är så roligt att det finns t ex flera företag som har soffklädsel till de flesta av Ikeas soffor. Vi köpte en Ikea soffa, men beställde klädseln från mysofa. Dessutom när jag tröttnar på tyget är det bara att köpa ett nytt. Enkla är de att ta av och tvätta också. Det som jag även tyckte var bra med Mysofa var att man kan få tygprover hemskickade. Det är svårt att se färger och få ett grepp om tygets känsla via foton.

Nu har det blivit en grej med Ikea hacks och vissa av idéerna är riktigt bra och snygga. Jag hittade det här företaget This is mykea som har flera produkter som gör att din Ikea möbel blir mer personlig.

Brilliant Ikea hack: Using Mykea decals on Ikea furniture for added color
thisismykea
thisismykea
thisismykea

Jag har en del möbler som jag tänkte prova lite idéer med. Blir de bra så delar jag naturligtvis med mig mina egna Ikea hacks här. Det jag vill säga med detta är att Ikea behöver inte vara tråkigt eller dåligt, våga prova och våga vara kreativ!

Dela gärna med er om ni har några bra Ikea hacks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s