Spansk finca

Det är som sagt fredag och jag känner mig ganska slutkörd. Skulle inte ha mig något emot att dra iväg till landet och lämna alla måsten. Nu har jag inget landställe, men har många år drömt om att ha en liten spansk finca i bergen. Där man kan vila upp sig och bara umgås med familjen. Jag har redan i mina tankar inrett det typiskt spanska huset. Det här huset på Mallorca hade varit helt fantastiskt, men i betydligt mindre skala.

Tänk att få sitta här en sommar eller höstkväll och titta upp på en stjärnklar himmel och bara höra naturens rörelser och ljud.

Köket är perfekt för att baka bröd, bullar och kakor. Doften av bakverk skulle fylla hela huset. Eller varför inte en gryta som puttrar på spisen medan man själv är ute på en promenad i grönskan. Ett kök man kan njuta och umgås i.

Lampan skulle ryka direkt och stolarna. Det känns som det är bättre med ett par slitstarka stolar, men annars är matrummet perfekt.

Här inne i vardagsrummet skulle jag nog göra en del ändringar, men jag kan verkligen se familj och vänner sitta framför brasan och spela spel när mörkret fallit. Jag skulle dekorera med en massa levande ljus överallt. Vill ha lite mer ”myskänsla”.

Det här badrummet är så enkelt, men fint. Tänk att ligga där och titta ut på himmelen och naturen. Här inne skulle jag helt klart låta vara som det är.

Det här är ju nästan det bästa med hela huset en egen vinkällare. Ett gott Rioja vin med serrano skinka och lite Manchego ost och nybakad baguette och ”min” finca så klart så är jag nöjd;)
 
Bilderna är från apdesign
 

4 kommentarer

    1. Mallorca är verkligen fint. Har dock bara varit där en gång, men skulle gärna åka dit igen. Såg att ni kanske hittat boende nu, spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s