Fantastic Frank

Man märker verkligen när någon gör något som passionerar dem. Satt och spanade idéer och så kom jag på en fastighetsmäklare som jag nästan alltid tycker lyckas fånga det bästa med ett hem, Fantastic Frank. Som grundaren Thomas Backman själv beskriver ”Det är när man ser till bostadens karaktär som man kan se vem som kommer bo i den härnäst. Därför, när Fantastic Frank förmedlar ett hem, är målet alltid att nå de som älskar bostaden, hellre än att nå väldigt många som bara gillar den.”

Visst är det så om man älskar något så vårdar man det med omtanke och kärlek.  Dessutom så håller jag helt med Thomas att ”ett hem är mer än storleken och rymden mellan bostadens väggar. Våra sinnen påverkas mer av ljuset och färgerna, ljuden och strukturerna än av en designad stol.”  Det är så många som inreder sina hem med en massa känd design, men det fattas helt känsla.

Jag tycker deras inredare och fotograf  lyckats förmedla värmen och karaktären till denna lägenhet i Vasastaden Stockholm på ett väldigt fint sätt.

Istället för en perfekt bäddad säng har de valt en obäddad som inger känslan att någon precis stigit upp och lakanen fortfarande är varma.
Oftast är det ju en massa saker framme  i ett hem och det är lite rörigt, man ser att det finns liv. En bild som har en spricka i glaset skapar känsla att det verkligen bor någon där, det finns en historia bakom.
Märk ljuset som kommer ifrån det andra rummet eller korridoren. Man blir nyfiken vad som döljer sig där bakom. Undrar vilken karaktär och känsla de skulle se här i mitt hem….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s