Söndag

Söndagen spenderade vi i ”vår by” Alhaurin de la Torre som ligger uppe i bergen. Jag säger vår för nästan hela min spanska släkt bor där och har gjort så i generationer.

Först bjöds det på en spontan lunch. Min kusin ringde vid halv två och tyckte ”mamma säger att ni också skall komma och äta lunch, hon har gjort lasagne”. Det var bara att sätta sig i bilen och åka upp till bergen. Efter att vi ätit oss mätta och belåtna njöt vi av eftermiddags solen vid poolkanten och min farbror och faster tog en liten siesta. Efter ett tag kunde jag inte sitta still, jag ville fånga allt med min kamera. Mogna granat äpplen, apelsiner som hängde tunga i träden, detaljer de dekorerat huset med, trädgården, bergen och atmosfären.

3 Nov 2013 2

3 Nov 2013 7

3 Nov 2013 6

3 Nov 2013 5

Min farbror och faster bor i ett typiskt spanskt hus på landet. De har lagt ner sin själ och hjärta på sitt hem och det märks. Man bara älskar att spendera tid där.

3 Nov 2013 9

3 Nov 2013 3

3 Nov 2013 4

3 Nov 2013 8

Vid sex började de första gästerna komma för att fira min kära kusins födelsedag. Huset fylldes av vänner, barn, presenter, skratt och prat. När det var dags att gå fick vi med oss både tårta och en massa bakelser, det är som det skall  vara, ingen skall gå hungrig hem eller att det skall fattas något inför morgondagen. För mig är det typiskt min spanska familj, de överöser en med mat, prat, omtanke och kärlek,  ett fint sätt att spendera en söndag!

3 Nov 2013 10

3 Nov 2013

2 kommentarer

  1. Hej Elle!
    Hej Elle!
    Jag tycker att skulle kunna ta några bilder av huset-Tabico- från olika vinklar och kanske vi får något att minnas.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s