Snart är julen här…….

För mig känns det lite tidigt att börja tänka på julen och juldekorationer, men det är ju inte lätt att undgå när man nästan överallt börjat ta fram dekorationen och julbelysningen.

I fredagskväll följde jag med min kära vän till La Cala de Mijas där en av hennes bekanta Paula har sin nya  inredningsbutik. De hade en så kallad ”Christmas preview”.

Christmas 1

Det första som mötte oss var juldofter, utanför butiken hade de ett stånd med mulled vine (kan likna vår glögg lite grann) och det gjorde att ens sinne faktiskt konstigt nog kom i julstämning.

Christmas 5

Christmas 6

Christmas 4

Jag och min vän började prata om julens färger. De flesta tänker nog på rött, grönt och guld. Fast det är ju många som dekorerar med andra färger som t ex lila. Själv har jag mycket saker i grått och vitt, men även röda detaljer. Jag är alldeles för traditionell och den julen jag dekorerade julgranen i blått kändes inte bra alls.

Christmas 2

Det fanns så fina saker och vi gick flera varv i butiken. Vi kommer helt säkert att återkomma och inhandla lite juldekoration när vi kollat vad man har hemma och vi är lite närmare julen. Dessutom såg vi jätte fina saker som säkert kommer att bli julklappar i år. Vi köpte i varje fall julkort som vi tyckte var väldigt fina. Jag tycker om att skriva julkort, men tyvärr är det en tradition som inte längre görs i lika stor utsträckning, allt skickas via mail, sms, whatsapp och FB, vilket jag tycker är jätte tråkigt.

Christmas 3
Julkorten vi köpte

Att dekorera med ljuslyktor och ljusstakar tycker jag man kan göra året om, fast det blir ju extra mysigt när det är lite mörkt och kallt ute, men juldekorationen får vänta åtminstone en månad till.

Christmas 7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s