Att njuta av naturen

Äntligen har luften ändrats och trots att termometrarna visar över 22 grader så är det inte lika varmt längre. Vi kan njuta av både sol, bad, men även av våra fina natur häromkring.

Vi har lika långt till skog och berg som till stranden. Idag valde vi och ett par goda vänner att gå i bergen en liten bit bort ungefär en 10 minuter med bil. När man kommer upp en bit ser man en stor del av kusten från Mijas, Fuengirola och Benalmadena. Man blir tagen så  vackert det är!

Nature 7

Vegetationen är ju annorlunda här om man jämför med Sverige, men det doftar barr och skog. Jag känner alltid ett speciellt lugn när jag är i naturen. Det är dessutom så vackert. När man fotar ser man också saker och ting på ett annat sätt. Man fokuserar ibland på små detaljer som man annars inte lägger märke till.

Nature 4

 

Nature 1

 

Nature 5

Barnen lekte och deras fantasi tog fart. Det är det som jag gillar med att komma ut så här, här behövs inga leksaker, inga tevespel eller regler, allt är möjligt.

Efter att ha gått i 30 minuter uppför, så stannade vi för att inta picknicken. Så gott allt smakade, nybakta baguetter, pizzasnurror och bullar, så simpelt men helt gudomligt tillsammans med denna vy.

Nature 3

 

Nature 2

Jag önskar man kunde börja alla helger så här med natur, motion, vänner och ingen stress. Ett bra recept nästan för att mår bra!

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s