Måndag

Jag ogillar faktiskt inte alls måndagar som så många andra. Visst kan jag också känna mig lite trött, men oftast så känner jag mig full av energi och måndagar är liksom en ny början en ny chans.

Klöver

I morse vaknade jag tidigt och när jag låg där och försökte somna om kom ett meddelande från en av mina närmaste vänner som gjorde att hela jag log. Hon satt på jobbet redan och hade frukost paus (hon börjar kl 4). Ett liten gest som gjorde så mycket.

Idag hade jag en massa planer, jag skulle ut med hundarna, njuta av en powerwalk på stranden och sedan sätta igång att rita på mitt skolprojekt. Så blev det inte alls, istället blev det ett besök till akuten med ett febrigt, men glatt barn. Fast idag känns det som inget kan få mitt humör att förstöras. Det är en helt underbar dag med blå himmel och strålande sol.

Jag skall även få göra det jag älskar, planera den nya inredningen till min äldsta sons rum. Jag har hittat precis vad jag letat efter i denna butik. Jag vet inte vem som är mest exalterad över det nya rummet, jag eller sonen.

Just nu skall jag återgå till sjuklingen och faktiskt njuta av att få lite egen tid med honom. Jag hoppas att ni alla får en fin start på veckan och tänk ”Monday is a fresh start. It’s never too late to dig in and begin a new journey of success”

Lirium

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s