Vintertid

Höst 5

I natt ställde vi ju om klockan till vintertid. I går kom det även en skvätt regn här på kusten och i natt regnade det rejält. Jag kan säga att det var efterlängtat. Så i morse när jag vaknade väntade jag mig ett grått och burrigt höstväder, men till min förvåning så var det strålande sol. Det är som sommaren inte riktigt vill släppa taget än. Solen värmer skönt och det är över 22 grader varmt.

Trots att själva värmen är kvar ser man på himmelen, bergen, havet och naturen att vi är inne i en ny årstid. Dessutom blir ju dagarna lite kortare nu när vi ställd om till vintertid. Trots detta försvinner inte ljuset och solen som det gör i norra Europa och för mig är det en av anledningarna att jag ofta tittar upp mot himmelen och tänker vad jag är lyckligt lottad!

Höst

Höst 1

Höst 2

Höst 4

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s