Skandinaviskt

Nu är det mer än dags att sätta i gång att studera igen. Fast just nu är jag inte alls motiverad. Allt känns roligare eller viktigare än just studera…….

För att få lite inspiration har jag varit inne på ett antal bloggar om inredning. En blogg som jag gillar väldigt mycket och som jag även följer på Pinterest är My Scandinavian home som skrivs av en engelsk tjej från London.

En annan blogg jag kikar in i ibland är skriven av Frida Ramstedt och är bl a anlitad av TV4 Nyhetsmorgons som trendexpert inom hem och inredning samt håller föreläsningar om trender och inredning. 

Det blir ju en del skandinavisk inspiration, men jag gillar det verkligen. Vi väljer ofta ljusa färger, enkla lösningar och hemmet och inredningen är till för att användas och njutas av. Eftersom möbler, golv och väggar oftast är ganska neutrala så kan man leka mycket med färger när det gäller textiler och tavlor och det gillar jag. Dessutom så märks det att vi skandinaver gillar inredning. Tyvärr tycker jag att vissa hem ser nästan likadana ut, men när man lyckats få en personlig touch på det så är nog den skandinaviska stilen jag dras till mest. När man lyckats smycka hemmet med hjärta och själ blir det allra bäst.

IMG_1883
Formex mässan 2012IMG_1885

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s