Tecken

IMG_7237

Jag har på sistone läst en hel del böcker som handlar just att följa tecken, bland annat ”En kvinnas hjärta” med Agneta Sjödin och Paulo Coelhos böcker handlar mycket om tecken. Min farfar tittade alltid efter tecken på olika sätt. Han kunde säga en solig morgon utan moln att på eftermiddagen kommer det att regna. Jag minns så väl den dagen att jag frågade honom hur han kunde se det och han sade titta på fåglarna och djurens beteende. När tuppen galer så kommer  regnet. Mycket riktigt tuppen gal och regnet kom.

Förr levde man nog mer efter att följa tecken av olika slag och jag tror att man glömt bort detta med teknologins frammarch. Vi har tom glömt bort att känna vad våra hjärtan och intuitioner säger oss.

Så en morgon så tittade jag upp mot himlen och försökte tyda vad naturen hade att berätta. Fåglarna flög åt ett annat håll än vanligt och soluppgången var bländande vacker, så något ville den säga mig och jag tror jag lyckas tyda dem.

2 kommentarer

  1. Red sky at night shepherds delight, red sky in the morning shepherds warning och det är massa rönnbär i år så hård vinter på väg. Hur vi än ser det så hade de nog bättre koll förut när deras överlevnad berodde på förmågan att läsa av natur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s