Lipa Noi, sunday brunch

I söndags åkte vi iväg till Lipa Noi som ligger på Samui öns västra sida. Där ligger Nikkis beach som på söndagar har ”sunday brunch. Det är en buffé med mat från alla världens hörn. Det fanns till och med jamon serano från Murcia och man får äta hur mycket man vill. Visst är det fantastiskt att kunna besöka sådana här ställen och visst känns det lyxigt. Inredningen, platsen, maten, musiken och människorna gör det väldigt speciellt. Fast det som gjorde denna söndag extra speciell var nog att det var en sådan blandning av folk, det var koreaner, israeler, egyptier, australiensare, engelsmän, ryssar och ett flertal jag inte har en aning vart de kom ifrån och så vi. För några timmar så glömde alla bort religion och kultur utan alla dansade till samma musik, alla hade samma mål, att njuta denna stund! Dessutom var alla en stor grupp, det fanns inga vi och dem utan alla pratade, dansade sjöng, bjöd på sig själva och skålade med varandra. Det är det jag kommer att bära med mig…….

IMG_6962
Sunday brunch, Nikkis beach
IMG_6964
  Sunday brunch, Nikkis beach
IMG_6963
Sunset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s