Siam Paragon

Vi somnade till slut, men vi vaknade varken utvilade eller särskilt mycket friskare. Trots att vi alla kände oss ganska hängiga tog vi oss till Siam Paragon som ligger fem minuters gångs avstånd från hotellet. Vi har haft sådan tur att just på denna jätte galleria med 250 affärer så har de i källaren ett jätte aquarium, Siam Ocean World eftersom att vi inte hade haft ork att ta oss längre.

IMG_6723
Jätte krabba
IMG_6724
Sjö drake

Efter att ha sett sjö djur, vissa arter för första gången begav vi oss till våning fem på gallerian där de har en hel stad bara för barn. Kidzania heter stället och det var helt fantastiskt. Barnen fick prova på alla möjliga jobb som man kan tänka sig, pilot, doktor, brandman, brevbärare, jobb på Sushi restaurang och radio för att ge några exempel. Efter varje arbete de utfört och provat fick de lön och med de pengarna kunde de gå till frisören, affären och skönhetssalongen. De som jobbade var helt underbara med barnen och jag tror att den här erfarenheten kommer de att bära med sig länge. Om ni reser till Bangkok med barn rekommenderar jag verkligen det här stället.

IMG_6725
Flygplans simulator
IMG_6726
Skönhets salong
IMG_6731
Ambulansen som rycker ut
IMG_6727
Den skadade
IMG_6729
”Läkarna” som utför sitt arbete
IMG_6730
Belöningen

Det blev en bra dag till slut trots att det inte blev som vi tänkt oss och det är ju det viktigaste. I morgon är en ny dag och då hoppas vi verkligen att vi skall känna oss bättre än vad vi gjorde idag.

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s