Sömnlös

Klockan är tre på natten här, men jag och äldsta sonen kan inte sova. Jag vet inte om det är tidsomställningen eller om det är för att jag så gärna vill att det skall bli morgon.

Jag ser så fram emot att ge mig  ut på Bangkoks gator och lära känna en ny stad med nya dofter, arkitektur, vimmel och människor. Ute kan man endast se några  enstaka bilar som rör sig på gatan nedanför. Vårt rum ligger på 14 våningen och vi har en fantastisk utsikt över Thailands huvudstad, där det bor mer än 6 miljoner människor. Trots att det nästan är helt tyst förutom regnets oregelbundna musik så kan man känna stadens puls, en puls som är dess invånares vardag som jag så gärna vill ta del av.

IMG_6638
Regn
IMG_6635
Sky line
IMG_6636
Sky line

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s