På resande fot

De sista dagarna har jag och min familj varit på resande fot. Det har varit en lång resa som började i fredags, men nu har vi nått målet, Bangkok. Vi kan väl säga att vi är lite trötta och slitna just nu. Trots att vi har lite jetlag och är inte helt friska så tog vi oss ut en liten stund och tittade runt området vid hotellet som ligger precis vid Siam Square. Vi hittade även ett apotek där vi köpte lite naturläkemedel som vi hoppas tillsammans med en natts sömn skall göra att vi är redo för morgondagens äventyr.

IMG_6629
Gata i Bangkok
IMG_6630
Utsikt från hotellet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s