3 oktober 2013

Igår kväll var en speciell kväll på många sätt. Kvällen kändes som en ljummen sommarnatt med 26 grader varmt, syrsorna spelade och det doftade till och med sommar i oktober månad! Eftersom vi även firade en av de viktigaste personerna i mitt liv, valde vi att äta god mat, med ett gott vin och med det bästa sällskapet och till detta denna magiska vy som jag aldrig tröttnar på.

IMG_6603
Fuengirola
IMG_6604
El Higeuron

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s