Regn

I morse när jag var uppe i bergen, så började det äntligen regna, ja egentligen det började falla några droppar för mer blev det inte. Det är snustorrt här efter en lång sommar och som jag skrev tidigare är det fortfarande väldigt varmt, så vi är i stort behov av lite regn. När jag går där i min lilla värld och plötsligt tittar upp ser jag regnbågen. Detta naturfenomen är ett av de vackraste jag vet och oavsett hur dagen än blir så har jag haft turen att se detta konstverk.

IMG_6593

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

2 thoughts on “Regn”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s