Regn

I morse när jag var uppe i bergen, så började det äntligen regna, ja egentligen det började falla några droppar för mer blev det inte. Det är snustorrt här efter en lång sommar och som jag skrev tidigare är det fortfarande väldigt varmt, så vi är i stort behov av lite regn. När jag går där i min lilla värld och plötsligt tittar upp ser jag regnbågen. Detta naturfenomen är ett av de vackraste jag vet och oavsett hur dagen än blir så har jag haft turen att se detta konstverk.

IMG_6593

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s