Powerwalk vid stranden

Idag blev det ingen promenad i bergen med hundarna utan idag blev det en powerwalk på strandpromenaden i Fuengirola med en god vän. Strandpromenaden är ca 9 kilometer lång och det är inte alls fel att kunna röra på sig samtidigt som man njuter av Medelhavet och bergen i bakgrunden. Det är rätt fantastiskt och det finns inget bättre än att kunna ”träna” utomhus. Dessutom så tycker jag att det är jätte bra sätt att umgås på. Man pratar och samtidigt så får man motion. Jag har heller inga problem att sätta på mig ett par hörlurar eller bara lyssna på havets skvalpande och gå själv. Att vara nära havet ger mig alltid en massa energi. Det bästa av allt är att detta är helt gratis!

IMG_6587
Castillo Sohail
IMG_6586
Vid El Faro
IMG_6589
Hamnen i Fuengirola
IMG_6583
Mot Malaga
IMG_6584
Mina sköna Nike skor
IMG_6585
Bron vid Sohail

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s