Morgonpromenad

Varje morgon åker jag och mina två hundar till ett berg väldigt nära där vi bor. Först var det för att hundarna skulle få komma ut och springa fritt, men efter ett tag blev det ett behov för mig också. Det är under den här promenaden bland vilda lavendel buskar, romero, snår och fågelkvitter jag reder ut flera av alla tankarna jag har i huvudet. Jag känner mig otroligt tillfreds när jag går ner och upp för berget. Det är tufft, men på ett positivt sätt.

IMG_6561
Stig

Att hundarna efter att ha sprungit och lekt i alla snåren luktar lavendel och romero när de kommer hem är bara ett bonus.

IMG_6567
Romero
IMG_6566
Tistel
IMG_6565
Ekollon
IMG_6564
Ek
IMG_6563
Medelhavet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s