Goa, Indien

Ibland besöker man ställen eller upplever stunder man inte riktigt uppskattar förrän efteråt. Goa var ett sådant ställe för mig. När jag var där såg jag naturligtvis färgerna, naturen, alla sopor, kände alla dofter, kände pulsen och träffade fantastiska människor. Nu när jag tänker tillbaka så värms mitt hjärta och jag skulle någon gång i framtiden åka tillbaka. Det känns som att jag den här gången kommer att vara mer förberedd. Det är många som säger som varit i Indien att det är svårt att se all denna fattigdom och de hade så rätt. När man är på plats räcker det liksom inte att blunda, den känns, den luktar och den hörs. Trots denna misär som vissa lever i är det ett fascinerande ställe.

DSCN8954
Färgglatt och enkelt vid poolen

                                     Som i många fall säger en bild mer än 1000 ord, så jag låter bilderna tala istället.

DSCN9144_2
Tre kvinnor i solnedgångenDSCN9160
DSCN9255
På landsvägen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s