Dags för lite nytt

DSCN2327
Cushions från Day Home

Jag är en människa som lite för ofta kanske blir trött på det jag har hemma. Jag har insett att man kan inte byta möbler, stil eller måla om titt som tätt, men man kan med enkla medel ändra utseendet på ditt hem. Jag har vita ganska stilrena möbler och ett  ekparkett golv som går i vitgrå ton som gör att jag kan leka ganska mycket när det gäller färger på tavlor, gardiner och textiler i övrigt. Nu är jag inne i en period då jag gillar svart, vitt och grått och jag tyckte det var dags att förnya soffans utseende lite med nya kuddar. Så när min vän Madde från Magasin.nu kom ner på besök i Spanien beställde jag lite nya kuddfodral från Day Home. Jag går inte efter trender utan jag går helt efter känsla. Det som är inne just nu passar kanske inte just dig eller det kanske är helt fel för ditt hem. Om jag känner att gammel rosa känns bra just då kör jag på det. Kuddarna är nu på plats, så för ett par veckor kommer jag i varje fall vara nöjd sedan kanske jag får en känsla av att jag behöver färg i hemmet och då kanske det blir cerise som gäller, vi får helt enkelt se vad som faller mig in.

DSCN2329
Som ni ser gillar jag kuddar, dessa är från H&M Home, Du Nord, Åhlens, Day Home och Ikea
image
Detalj
image
Detalj
DSCN2331
Tyckte min Jack Russel matchade inredningen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s