Boyfriend cut

Kom precis hem från La Cañada som är ett stort shopping center i Marbella. Jag hade beställt en bok på Fnac som jag skulle hämta. Hade inga planer alls på att shoppa i huvudtaget.

Jag har länge velat ha ett par nya jeans, men jag köper nästan alltid samma modell. Det känns som det är dags att förnya mig lite, så jag har kollat lite på modellen boyfriend cut. Jag svängde snabbt in på Pepes jeans och fick som tur jätte bra hjälp av ena tjejen som jobbade där. Provade snabbt ett par olika jeans modeller medans mina barn stod utanför och bankade på dörren. Jag har nästan alltid en bild hur jag vill ha ett plagg och jag fick med mig ett par jeans som både var perfekt modell och hade rätt tvätt. Nu är det bara att vänta tills temperaturerna blir lite behagligare så man kan börja använda långbyxor. När vi lämnade Marbella var det 26 grader och då var kl 21 på kvällen, det är varmt!!!

imageimage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s