Beach volley

Igår var jag, familjen och några vänner på finalen på  Madison beach volley turneringen på Reserva del Higueron http://www.reservadelhigueron.com/ . De spelade om vilka som skulle få representera Spanien i VM, så det var mycket som stod på spel. Det var en otrolig stämning och publiken var verkligen med på alla sätt och vis. Vi hejade naturligtvis på våra killar (herrar) härifrån  Fuengirola. Efter en riktig rysare så förlorade de tyvärr mot Alicante, men spelet var fantastiskt att se.  Nedanför ser ni lite bilder från semifinalen och själva finalen.

DSCN2283DSCN2289 DSCN2290 DSCN2301 DSCN2320

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s