Smothies

Jag försöker trappa ner på mitt kaffeintag och eftersom det fortfarande är så varmt här är det inge höjdare att dricka thé. Så jag tänkte att jag måste hitta på något annat och då kom jag tänka på smothies, man kan variera dem i all oändlighet och de är mättande också och då kanske jag inte äter så mycket bullar etc på eftermiddagarna.

Nu har jag provat några varianter och det är väldigt enkelt och lätt att laga till. Man behöver bara en mixer och de ingredienserna man vill ha.

image

Jag har provat blåbärs smothie med spenat (smaken av spenat kändes inte alls, vilket jag var rädd för) och hallon och banan smothie med sojamjölk.

Har ni några favoriter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s