Ta hand om sig själv

image
Välbehag och dofter

Idag kom jag äntligen iväg och fick en välbehövlig massage på Nagomi Spa ( http://www.nagomispa.net/ ). Det var tre år sedan sist, så det var verkligen på tiden. Jag känner många vänner som verkligen tar hand om sig själva och de går ofta på massage eller spa. Förr kunde det kännas som lyx, men i dagens läge så måste man nog det för att orka med alla måsten.  Ibland handlar det inte heller att gå på spa en hel dag utan att bara unna sig en liten stund om dagen åt bara sig själv!

"Yoga för kvinnor" Karin Björkegren
”Yoga för kvinnor” Karin Björkegren

Det är ganska enkelt egentligen, men ibland behöver man lite tips och råd. ”Yoga för kvinnor” av Karin Björkegren är en fin bok som ger enkla tips och övningar för olika stadier i våra liv och åldrar. Det är fina bilder och jag blir faktiskt glad och får inspiration av att bläddra i den. På kommande bild visar de hur man gör för att lätta på spänningen i axlarna som man ofta får av att sitta stilla mycket. Denna ställning säger sig också stimulera viljan och den inre kraften och det behövs ibland!

Ur boken " Yoga för kvinnor"
Ur boken ” Yoga för kvinnor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s