First hotell, Paris

Jag har besökt ett flertal hotell under mina resor och de flesta när det gäller inredning så säger de mig ingenting. Så finns det hotell som gör skillnaden, som t ex First hotell i Paris. Gå in och kika i deras egna bildgalleri http://www.firsthotelparis.com/photo-gallery/ (mina egna bilder är tyvärr inte så bra). Här har de verkligen satsat på inredningen och det är snyggt. Det är absolut inget  jag skulle inreda mitt egna hem med, men på detta hotell kändes det  helt rätt.

Vår suite
Vår suite

 

Allt gick i svart och guld som ni ser på bilden ovan. Hela byggnaden gick i svart, som korridoren, receptionen och ingången. Det var ganska stilrent med några få detaljer som t ex Innermost ( http://www.innermost.net/wp/jeeves-and-wooster ) lampa Jeeves som är utformad som en hatt.

DSCN0341
Lampa Innermost

Läget var också bra. Det låg gångavstånd till Eiffel tornet, Metron låg tvärs över gatan och kvarteren runt omkring var riktigt trevliga med ett flertal ute ställen och restauranger. Fast det bästa av allt var nog utsikten. På kvällen kunde man ligga i sängen och titta på Eiffel tornet som tändes. Det var helt oslagbart.

Utsikt från hotellrummet, dag
Utsikt från hotellrummet, dag
Utsikt från hotellrummet, natt
Utsikt från hotellrummet, natt

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s