Los Angeles

Hollywood
Hollywood

Satt precis och tittade på lite gamla bilder jag har i datorn och fick se bilderna från vår resa till Los Angeles, USA. Det är många jag pratat med som inte gillar Los Angeles, men jag fick en helt annan bild. Klimatet är ungefär som här på solkusten och det passar mig perfekt. Kanske har det även med att göra att vi hade med oss kanske en av de bästa guiderna, min kusin Daniel som bott i Los Angeles i många år.

Walt Disney Concert Hall
Walt Disney Concert Hall

Viss arkitektur är helt fantastisk som t ex Walt Disney Concert Hall som stod klart år 2003. För mig var det väldigt stort att kunna sett detta mästerverk.

Venice
Venice
Venice
Venice
Venice
Venice
Venice
Venice

Sedan stranden, Venice är helt fantastisk. Vi var där en vanlig eftermiddag och där såg vi folk som surfade, skatade, spelade basket, lekte i parken eller njöt av att bara vara som mannen i den gula hatten.

Venice
Venice

Det sägs att skateboarding som trend föddes i Venice.

Malibu
Malibu

Vi hann en snabb visit till Malibu också, som var så vackert. Så för mig var LA bara en positiv upplevelse som jag skulle kunna uppleva igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s