Sensommar eftermiddagar

Efter en lång dag kan det vara väldigt skönt att bara slappa en stund. Man hinner tänka igenom dagen som gått eller planera inför morgondagen eller så kan man bara vara. Eftermiddagarna vid vår pool eller nere på stranden då solen fortfarande värmer  är det absolut bästa med sensommaren.  Trots att vardagen har börjat så måste man ta vara på sådana här stunder.  Det är just vid sådana här tillfällen som jag reflekterar allt det vackra jag har runt omkring mig. BildBild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s