Hösten

Förr gillade jag inte alls hösten, men nu känner jag helt annorlunda. Jag nästan längtar att få sätta på mig lite mer kläder och tända lite ljus. Här på solkusten är det fortfarande väldigt varmt. Det är lite lägre temperaturer på kvällskvisten och på morgonen annars är det ca 28-30 grader på dagarna. Som ni förstår så det fortfarande sommarkläderna som gäller. Så mina bikerboots, jeans, sjalar och koftor får vänta ett tag till.

Soluppgång
Soluppgång

Så länge får jag  njuta av att det är mindre turister och att man kan hitta parkering och gå till stranden igen utan att ligga och trängas med tusentals andra. Att jag kan börja gå mina morgonpromenader i bergen med hundarna då det varit alldeles för varmt nu under sommarmånaderna. Att man fortfarande kan ta ett dopp i poolen och att solen fortfarande värmer och ger en lite färg. Det känns inte helt fel trots allt för hösten den kommer ju hit någon gång också även om den dröjer.

Morgonpromenad
Morgonpromenad
IMG_1693
Morgonpromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s