Bellagio, Lago di Como (Italien)

Gata i Bellagio
Gata i Bellagio

Bellagio, Lago di Como ligger ca en timme med bil ifrån Milano (Italien). Det är otroligt vackert och romantiskt. Vägen dit var väldigt kurvig och smal, men som sagt när man väl var framme var det absolut värt det. Jag tror att det är en av de vackraste platserna jag varit på.

Bild
Färjeplatsen

Vi hade bokat ”hotellet” via booking.com och det blev lite av en chock när det visade sig vara en lägenhet som grevinnan Charlotte Bonafide hyrde ut. För mig som är väldigt intresserad av inredning var det som en dröm att komma till en sådan här våning. Allt var noga utvalt och smakfullt från kuddar, gardiner, kakel och möbler. Läget kunde inte varit bättre, vi hade utsikt över Comosjön och kunde se alla färjor komma och gå.

Bild
Vardagsrummet

Om ni någon gång vill göra något speciellt eller njuta det där lilla extra rekommenderar jag verkligen att hyra genom italyexperience. Vi blev väl bemötta och lägenheten hade allt du kunde drömma om.  Det var i för sig tungt att bära upp väskorna, men det är tufft på de flesta ställena i Bellagio, det är små kullerstens gator och trappor överallt och bilarna får man oftast parkera en bit ifrån. De har flera destinationer som t ex Rom. Gå in på  www.italyexperience.it (obs, det går visst inte att gå in där just nu, återkommer med rätt adress) och titta!

Bild
Bellagio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s