Inspiration och studier


Då var det dags efter en låång sommar att ta tag i studierna. Jag studerar inrednings design, vilket jag tycker är väldigt spännande och roligt. Just nu skall vi inreda en lägenhet till en familj med två barn. Jag finner inspiration och idéer av att läsa tidningar från alla jordens hörn. Jag köper nästan alltid med mig en inredningstidning när jag reser eller köper här på solkusten då ett flertal tidningskiosker har ett brett utbud med tidningar från många delar av världen. Favoriterna är Wallpaper, Elle Deco, AD, Residence och Bolig för att nämna några. 

image Ett annat redskap som jag använder mig av är Pinterest (gå gärna in och kolla http://pinterest.com/ellesbazar/ )och Facebook där jag kan samla bilder, artiklar etc som jag senare kanske vill läsa eller använda mig av och sedan prenumererar jag på många ”newsletters” från ett flertal företag som har arkitektur, design, möbler och inredning som nisch. På det här sättet får jag också reda på det nyaste inom de områdena jag är intresserad av. Nu känns det som jag både har mycket energi och inspiration så förhoppningsvis kan jag lösa uppgiften på ett positivt sätt så att de blir nöjda.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s