Polo, Sotogrande

DSCN2272Idag var vi på finalen i av ” Torneo Internacional Land Rover de Polo” i Sotogrande (Spanien). Det var första gången jag var på en sådan tillställning och jag blev positivt överraskad. Det var riktigt kul att se.  Hästarna som kallas ponnys var otroligt spänstiga och snabba och tempot var högt.

DSCN2256

Mellan matcherna kunde man gå runt och kolla i de små stånden som hade väldigt fina saker, mest var det kläder och smycken, men i en hörna kunde man även köpa möbler, eller ta en drink i en av barerna.

DSCN2259

Det kändes som ett väldigt bra avslut på den här sommaren. Vi kommer ha värme i flera veckor framöver, men turisterna har börjat dra sig hemåt och lugnet börjar infinna sig här på solkusten igen.

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s