Nybakta bullar från vedugnsbageriet i Maspelösa

Ibland blir man som sagt hemma blind. Nu när vi var på besök i Linköping åkte vi förbi ett vedungsbageri. Vi tog oss en titt och kunde inte låta bli att både köpa ny bakta kardemumma och vanilj bullar och bröd. Bullarna var de godaste jag ätit på mycket länge. Tyvärr skall allt gå så snabbt nu och de flesta ställen kör med frysta bakverk. Det är inte samma sak.

IMG_6296

Alla vi pratade med kände till detta ställe, men ingen hade varit där. De hade visst sopplunch på lördagar. Jag rekommenderar ett besök och jag tycker man skall gynna dessa ställen för tyvärr är de få.  Jag kommer i varje fall åka dit igen nästa gång jag är i trakterna.IMG_6297 IMG_6300 IMG_6302

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s