Strandhäng på Mahi beach club (St Maxime)

Som bosatt i solkusten i Spanien har man ett helt annat synsätt till stränder. Man vill ha något extra när man är ute och reser. Vi lyckades hitta en strand som vi verkligen gillade. Sanden var fin och vattnet var rent. Stället som kallades privat beach club hette Mahi och ligger nästan i utkanten på St Maxime. Eftersom stället låg i en bukt var vattnet var riktigt varmt och behagligt. Jag som vanligtvis bara doppar tårna, en så kallad riktig badkruka, svalkade mig ett flertal gånger. Vattnet var helt klart och sanden var finkornig.
IMG_5980 Vi spenderade en fulländad dag på stranden vilken, jag kommer att bära med mig i minnet och hjärtat länge.IMG_5981 IMG_5983 På restaurangen var vi tvungna att prova räkorna gjorda på provencalskt vis. Det föll oss alla i smaken.IMG_5987

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s