Provence, Frankrike

Vi började vår resa i Malaga (Spanien) tidigt. Första dagen körde vi bara på och andra dagen hann vi till Aix en Provence. Vi kom precis samtidigt som ett sommarregn, som först vräkte ned, men som sedan föll lättare och lättare.

IMG_5854

 

Efter att ha checkat in på den gamla vingården, La Bastide du Roy René, tog vi oss in till Aix en Provence som låg en bit bort. Aix en Provence visade sig vara en väldigt mysig liten stad, med små gå gator. Tyvärr var det söndag och praktiskt taget var alla affärer stängda. Efter att ha strosat runt i staden och avnjutit en utsökt middag, så återvände vi till vingården som de för ca 15 år sedan byggt om till hotell. Det är otroligt charmigt, där varje familje rum har en liten uteplats. Vårt rum hade ett rum med kök och bäddsoffa och en sovalkov en trappa upp. De har lyckats behålla det genuina som gör det väldigt charmigt. Det var ju väldigt spartanskt och tyvärr var det väldigt varmt under natten. Det var en fin upplevelse, men måste ändå säga att det var skönt att vi bara stannade en natt.

 

IMG_5882 IMG_5877 IMG_5875 IMG_5874

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s