Semester

Bild

Snart börjar vår efterlängtade semester. Man har oftast en massa förväntningar som ibland  inte riktigt blir som man önskat när det gäller just semestern. Jag har de senaste åren bara haft en önskat mig få saker av mina semestrar; att se något nytt, vila och få inspiration av olika slag.

Nu är i alla fall väskorna är nästan packade och vi känner oss redo att bege oss upp genom Europa. Jag kommer att skriva om ställena vi besöker i bloggen.

Fast jag måste säga att jag har njutit av det bara är sommar, sol och värme, att kunna ta ett dopp i poolen, sitta ute på en terass med ett glas rosé, känna lukten av grannens bbq, men framför allt känna solens värme.

Nu bär det i varje fall av på äventyr till nya ställen, där jag hoppas kunna vila och få inspiration, vi får se om resan uppfyller mina förväntningar……..

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s