Solnedgångar

DSCN8983
Goa, Indien
DSCN0295
Paris, Frankrike
DSCN6943
San Fransisco, USA
Solnedgång
Tarifa, Spanien
DSCN1491
Koh Phangan, Thailand

Jag har rest en del i mitt liv och under årens gång har jag sett ett flertal solnedgångar. Jag är besatt av detta skådespel som aldrig är den andra lik. Ljuset när solen är på väg ner är verkligen vackert och det bästa när man vill ta fina bilder. Här är ett urval av några solnedgångar jag beskådat. Alla väldigt olik den andra, samma planet och samma stjärna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s