White party, Nikkis beach

IMG_5284 IMG_5285 IMG_5286 IMG_5287 IMG_5288 IMG_5289 IMG_5290

För en vecka sedan var det dags igen för sommarens intåg och även säsongsöppningen på Nikkis beach Marbella ( http://www.nikkibeach.com/marbella/) som börjar säsongen med ett storslaget party. Där stod vi alla vitklädda (så klart)vid ingången, förväntansfulla inför en av höjdpunkterna på solkusten.

Vi åt, drack, skrattade, minglade, dansade och beundrade hela skådespelet, för det är ett fantastiskt skådespel med artister, dansare, ljusspel, fyrverkeri och akrobater. Allt detta tillsammans med en härlig blandning av människor, vissa uppklädda till tänderna, andra lite mer avslappnade, såg tom en i vit tränings overall, men alla är där för att ha roligt under svajande palmer, med havets bris i håret och på en av de mest fantastiska ställena i världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s