Inredningsdetaljer

Jag läser många inredningstidningar i veckan och jag har lagt märke till att ibland är det de små detaljerna som är viktiga eller som man lägger märke till. Det kan vara en lykta, en tavla, en lampa eller något så enkelt som en liten blomma. Viktigt är det också att göra det till ditt eget. Många vill att deras hem skall se ut som de gör i tidningarna, jag pryder hellre mitt med saker och tavlor som betyder något för mig. Detta innebär ganska ofta att det är en salig blandning av stilar, vilket jag inte tycker gör något. När jag har hjälpt vänner med att inreda deras hem, ger jag dem alltid tipset att gå efter känslan. Vad vill de känna när de kommer hem. Det är helt olika naturligtvis och det viktigaste är att du trivs med känslan, sedan att det inte blir stilrent är inte så viktigt. Jag tycker ett hem skall ha en historia som oftast små detaljer medför. De kan betyda en plats, ett minne, en person och  ibland bara finns de där för att de fall dig i smaken. I bilden med de två lyktorna från Ikea och en vit hylla från Jysk har jag hängt en liten knippe med torkad lavendel från min trädgård. Lavendel har en speciell betydelse för mig.

Bild
Hylla Jysk, lyktor IKEA
Bild
Lykta Nordic Muebles
Bild
Tavla Ylva Skarp

Bild,Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s