Dove Real Beauty Sketch

Är det verkligen så att vi ser oss själva på ett sådant annorlunda sätt? Jag skulle verkligen vilja se mig själv med en annans persons ögon och perspektiv. De flesta av oss är ju ganska kritiska och ser oftast det negativa. Min mamma sade alltid till mig som liten att alla människor har något vackert och visst är det så.

Publicerat av

ellesbazar

Jag är en person som lever efter mottot "art is living". Jag fascineras av alla vackra ting runt omkring mig, ibland är det en blomma, en möbel, en maträtt, en doft, en färg, ett ställe, ett klädesplagg, en känsla......

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s