New York

DSCN7198Jag var i New York för ett par år sedan för första gången. Jag hade aldrig haft någon önskan att besöka USA, men nu i efterhand är jag väldigt glad att jag tog chansen när jag fick den. New York är så mycket mer än bara en stad. Det är en puls, en filosofi, en stil, en konst och ett sätt att leva.

Nu har jag fått chansen att åka dit igen om några veckor och jag ser så fram emot att få strosa runt på gatorna och bara inandas denna stad som på alla sina sätt är så stor. Jag kommer nog att se den med andra ögon denna gång. Jag hoppas att den skall ge mig inspiration, see outside the box och bara njuta av att vara där.

”In New York, concrete jungle where dreams are made, oh

There’s nothing you can’t do, now you’re in New York

These streets will make you feel brand new

Big lights will inspire you, let’s hear it for New York New York, New York”

(Empire state of mind, Jay Z)

DSCN7065

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s