Make up

http://www.maskcara.com

Jag sitter och skapar och använder färger och former hela dagarna och ser hur de förändrar ett rum, en plats, ett utrymme.

Samma sak gäller make up. Jag har alltid tyckt det varit roligt med make up, trots att jag inte är så duktig på det. Är fascinerad hur man faktiskt kan trolla med färger som gör näsor mindre, påsar under ögonen som försvinner, äppelkinder som framhävs etc.

Häromdagen kom jag av en slump in på denna blogg maskcara och jag tänkte why dont give it a try. Alla har vi saker som vi tycker om och de flesta av oss har tyvärr fler saker de mindre gillar, men här får man bra tips som gör att man kanske kan uppskatta det man har lite mer. Det är ganska enkelt att med lite färg och skuggor ändra det du inte gillar eller framhäva det du tycker om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s