Inspiration

Idag träffade jag min vän Laura som fick mig att öppna mina sinnen och ge mig en dos av inspiration. Jag tycker att ett hem skall vara personligt och inte stelt som tyvärr mitt hem är just nu. Jag har haft massor av idéer, men i brist av tid eller rättare sagt kanske brist av inspiration så har allt bara lagts åt sidan. Den stora tavlan som jag tänkt måla står i ett hörn, canvasmålningen som vi köpte på en av resorna i Thailand är hoprullad, min fina plansch från Ylva Skarp  har fortfarande inte fått någon ram etc etc. Laura visade mig några saker hon har skapat av  saker som hon har hittat, grenar, en gammal sänggavel ja allt hon tycker är fint och de var riktigt snyggt och helt rätt. Tyvärr har jag en fel bild av återvinning och det såg jag nu. Det här var fräscha och riktigt fina ”konstverk” måste jag säga. Så nu vet jag vad jag skall ägna mig åt, ge mitt hem en personlighet av konstverk som jag skapat själv.Jag tycker dessutom att vi i familjen kastar och köper nytt alldeles för ofta helt i onödan. Kanske det är på tiden att rota lite bland alla prylar som står undanstoppade i garaget och ge dem en chans till.

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s